eerste bericht is een goed bericht
Blijf op de hoogte en volg gerrit
04 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam
Om me te bezinnen.
Hoe verder te gaan.
Al lopend.
Letterlijk en figuurlijk.
Hoe verder met mijn leven.
Hoe dit opnieuw in te vullen.
Me bezinnen.
2500 kilometer lopen.
Alleen.
Vier maanden.
Nou ja, alleen.
Met mijn gedachte aan jullie dus.
Een rugzak vol gedachtes.
Met nog veel meer pelgrims
Honderdduizend per jaar.
Me bezinnen.
Te starten op 19 maart.
Feestdag van St. Josef.
Vanuit bedevaartsoort de Smakt.
Te eindigen in bedevaartsoort Santiago.
Hopende aan te komen op 25 juli 2008.
Feestdag van St. Jacob.
Van St. Joep naar St Jacob.
Natuurlijk kom ik dan bij de Jacob’s aan,
Ja in Blerick dus
Om eens flink bij te praten.
En nog meer wellicht.
Hier hoor jij dus nog meer van vrindje
Gerrit
09 Januari 2008 - 13:51
Marije:
Gerrit,
Het begin is er! Geweldig!! Ben heel benieuwd hoe het gaat verlopen en wens je alvast een heel goede pelgrimage.
Liefs,
Marije -
13 Januari 2008 - 21:49
Johan En Koos:
Beste Gerrit,
We vinden dit een knap staaltje als je het flikt. Natuurlijk gaan we je volgen op je site.
groetjes en tot spreeks binnenkort
Johan en Koos -
07 Februari 2008 - 12:58
Monique:
Hallo Gerrit,
Geweldig deze site. Hij staat onder mijn favorieten zodat ik je goed kan volgen tijdens je grote tocht. Ik wens je veel succes en veel plezier met de voorbereidingen.
Groetjes Cor en Monique -
03 Maart 2008 - 18:12
Boy En Ans:
Een geweldige uitdaging Gerrit zo'n voetreis van 2500km, wij wensen je een voorspoedige wandeltocht in goede gezondheid.
Fijn dat we je via deze site kunnen volgen.
Veel plezier, Ans en Boy -
08 Maart 2008 - 14:14
Patrick En Ana-Maria:
Beste Gerrit,
Nog een paar nachten slapen en het is zo ver. Je zult dan opstaan en aan een hele mooie reis beginnen. Het zal niet alleen een héél lange wandeltocht worden. Maar je zult ook onbekende en leuke mensen ontmoeten, mooie en verschillende natuur doorkruisen, verschillende talen spreken, verschillende gerechten eten en vooral een positieve levenservaring opdoen. Ik weet zeker dat je van elk moment zult genieten ondanks vervelende blaren en spierpijn. Wat een avontuur zeg !!! We zullen zéér zeker geregeld aan je denken en natuurlijk deze website bezoeken. Gerrit wij wensen je alvast héél erg veel plezier toe en véél moed.
Groetjes Patick en Ana-Maria,
(Moed is de vooruitzetting om in vrijheid te leven). -
09 Maart 2008 - 20:55
Elly:
Gerrit
Ik wens je alle goeds maar vooral een fijne pelgrimstocht naar jou doel.Zorg goed voor jezelf,en laat je niet gek maken.Ik ga je volgen,je staat al op mijn startpagina.Wij wensen jou enorm veel succes,en laat eens wat van je horen.Plezier rust en bezinning gewenst onderweg,dat wensen wij jou toe,en tot (zoals je zelf zei)de kermis.
Wim en Elly uit Vortum -
11 Maart 2008 - 19:41
Rentmeester Frank:
Beste pelgrim Gerrit,
namens de Bisschoppelijke Broederschap van de Heilige Jacobus de Meerdere, verbonden aan de Kathedraal van Roermond wens ik je een behouden pelgrimage, veel devotie en een veilige terugkeer. Zoals gemeld bent u in het Paasweekend van harte welkom in onze refugio onder de Kathedraal. Neemt u nog even een kijkje in onze Jacobs-kapel, met onze prachtige armreliek van Jacobus?
Ultreia!
14 Maart 2008 - 11:13
Koos Swinkels:
Beste Gerrit,
Een goede pelgrimsreis toegewenst. Naar wat ik hoor van anderen die je zijn voorgegaan, is het een onvergetelijke ervaring, zowel spiritueel als wat het avontuur aangaat. Hier en daar heb ik in Frankrijk gezien, dat er nog behoorlijk wat gepelgrimeerd wordt. Bijna allemaal mannen van onze leeftijd, met hoed, rugzak en een lange stok tegen de honden. En daar loop jij straks tussen. Geweldig!!
Koos -
14 Maart 2008 - 19:40
Jan.:
Beste Gerrit,
Nu is het aftellen begonnen, je laatste weekend in Venray tot juli, en dan woensdag het begin van je 2500 kilometer naar Santiago de Compostella.
Gr.Jan